Portal Capital i kompanija „Laganoo“ poklanjaju 30 web sajtova preduzećima sa teritorije Banja Luke

22.11.2022.

Portal Capital i kompanija “Laganoo”, u okviru projekta podrške lokalnim biznisima, poklanjaju izradu veb-sajtova za prvih 30 prijavljenih preduzeća sa teritorije Banjaluke.

Projekat počinje 20. novembra 2022. godine i trajaće do 20. decembra, a cilj mu je da pomogne razvoj poslovanja privrednih subjekata u Banjaluci bez obzira na djelatnost i kapacitete preduzeća.

Portal CAPITAL i kompanija “Laganoo” prepoznali su potrebu da pruže podršku privrednicima  kako bi pokrenuli onlajn poslovanje i prilagodili se digitalnim promjenama koje se neprekidno dešavaju.

Šta je obezbijeđeno ovim projektom?

Ovaj projekat obezbjeđuje besplatnu izradu veb-sajta, kao i hosting, za 30  privrednih subjekata sa teritorije Banjaluke u trajanju od godinu dana.

Kompanija za digitalne i e commerce usluge Laganoo u saradnji sa portalom CAPITAL, ponudiće svoje iskustvo i svoje resurse za kreiranje veb-sajtova i onlajn trgovina svim zainteresovanim privrednicima.

Prvih 30 prijavljenih privrednih subjekata koji zadovolje uslove mogu birati između biznis ili ecommerce veb-sajta.

Nakon izrade veb-sajta ili onlajn prodavnice, obezbijeđena je obuka za ažuriranje veb-sajta i dodavanje novih proizvoda.

Pravo na prijavu imaju svi privredni subjekti koji zadovoljavaju dolje navedene kriterijume.

Šta vam je potrebno?

Prvih 30 prijavljenih privrednih subjekata biće u mogućnosti da potpuno besplatno koriste gore navedene usluge, što podrazumijeva izradu veb-sajta/onlajn prodavnice, održavanje i hosting veb-sajta/onlajn prodavnice za prvih godinu dana.

Potrebna dokumentacija:

  • Rješenje o registraciji iz Okružnog privrednog suda;
  • Kratak opis djelatnosti sa konkretnim očekivanim rezultatima od novog veb-sajta;
  • Ako je privredni subjekt osvojio neke nagrade u toku svog poslovanja ili ostvario određena dostignuća, potvrdu o tome može priložiti uz potrebnu dokumentaciju;
  • Marketing plan sa budžetom za promociju veb-sajta nakon što veb-sajt bude izrađen (Marketing plan može biti opisnog tipa sa 500 do 1000 riječi).

Na projekat podrške privrednim subjektima možete se prijaviti klikom na LINK.