Posjeta privrednom društvu „BlicNet“ d.o.o. Banja Luka

Danas je sekretar granskog udruženja za ICT u Privrednoj komori RS, gospodin Slobodan M. Dragičević, posjetio privredno društvo „BlicNet“ d.o.o. Banja Luka i tom prilikom razgovarao sa direktorom gospodinom mr Simonom Furlan kao i sa izvršnim direktorom gosp. Radom Đurašinovićem, koji je i član Izvršnog odbora granskog udruženja za ICT.
Direktor Simon je već godinu dana direktor u BlicNet-u i naglašena je potreba za jačom i intenzivnijom poslovnom saradnjom u oblasti uklanjanja zakonskih i poslovnih prepreka, edukacije krajnjih korisnika usluga u poslovnom domenu kao i stručnom učešću u definisanju i izmjenama zakonskih uredbi. Cilj je stvaranje što boljih i pogodnijih poslovnih procesa kako bi se i privredna aktivnost proširila.
U uslovima nedostatka stručnjaka na tržištu rada zainteresovani su za realizaciju raznih oblika internih usavršavanja kao i transfera znanja stručnjaka – zaposlenih u BlicNet-u prema privrednim društvima.
Privredno društvo stabilno funkcioniše u uslovima smanjenih privrednih aktivnosti čemu doprinose inovativna rešenja i servisi koje nude za poslovnu primjenu a i pojedinačnim korisnicima. Značajna rešenja su u oblasti Cyber Security-ja, digitalizacije i ISP usluga.

Print Friendly

Leave a Reply