Posjeta sajmu tehnike za štampanje i papir – PRINTTEK

Privredna komora Republike Srpske, u saradnji sa turističkom agencijom „Adonis“, organizuje posjetu sajmovima u Turskoj.

Ovaj put smo obaviješteni o održavanju Međunarodnog sajma tehnike za štampanje i papir – PRINTTEK 2017, koji će biti održan u periodu od 04.10-08.10.2017. godine u Istanbulu.

Više informacija o ovom sajmu je dostupno na veb sajtu: http://printtekistanbul.com/en/.

Posjetioci sajmova će imati priliku da vide: štampanje i materijale za štampanje, digitalno štampanje, potrošni materijal,boje i hemikalije, tehnologije štampanja,  papir i sve vidove kartona, kancelarijski materijal, etikete, kartice, i d r.

U skladu sa pravilima i uslovima agencije i organizatora sajmova, obavještavamo Vas da sajam u ovom aranžmanu, mogu posjetiti maksimalno dva predstavnika jedne kompanije, a sajmove je moguće posjetiti u sljedećim terminima:

04.10-06.10.2017. ili 05.10-07.10.2017 godine.

Organizator pokriva troškove smještaja sa doručkom za dvije noći, ulazak na sajam, transfer od aerodroma do hotela i od hotela do sajma, a smještaj je u hotelima sa 4* i 5*. Posjetilac ima obavezu da plati svoje putne troškove do Istanbula  a pravo učešća imaju samo zaposleni u kompaniji.

Takođe, agencija vrši i rezervacije avio karata prema Vašim potrebama.

Ukoliko ste zainteresovani za posjetu pomenutom sajmu, ljubazno Vas molimo da popunite prijavu u prilogu i da je dostavite na mejlove jelenat@komorars.ba, gordanas@komorars.ba. Rok za prijavu je 22.09.2017. godine.  Kontakt u Privrednoj komori Republike Srpske su Gordana Višekruna i Jelena Rodić (051 222 986).

Prijavni list Print-Istanbul

Leave a Reply