POZIV KOMPANIJAMA IZ METALSKE, MAŠINSKE, ELEKTRO I AUTO INDUSTRIJE: „UMREŽAVANјE ZA BUDUĆNOST: ZAPADNI BALKAN I NEMAČKA“

By 2. децембра 2020. EEN, Novosti iz Komore, slide No Comments

Evropska mreža preduzetništva u saradnji sa Komorskim investicionim forumom Zapadnog Balkana 6 (KIF ZB6), a u okviru projekta koji se sprovodi sa Asocijacijom njemačkih privrednih komora, organizuje dvodnevni događaj za umrežavanje kompanija iz metalske, mašinske, elektro i automobilske industrije. Privredna komora Republike Srpske je jedan od koorganizatora događaja.

„Umrežavanje za budućnost: Zapadni Balkan i Njemačka“ je usmjeren na povezivanje njemačkih kupaca i menadžera lanaca snabdjevanja sa kvalifikovanim proizvođačima u automobilskoj, metalskoj i elektro industriji sa Zapadnog Balkana kako bi se pronašli pouzdani dobavlјači proizvoda za proizvodnju delova i komponenti, kao i onih koji dolaze iz komplementarnih industrija.

Radni jezik događaja je engleski. Možete se prijaviti putem sljedećeg linka: https://wb6-germany-metal-b2b-2020.b2match.io/

Registrujte se već danas i istražite sve mogućnosti za pronalaženje odgovarajućeg poslovnog partnera! Učešće je besplatno. Registracija za događaj je otvorena do 8. decembra. Termini sastanaka se biraju u skladu sa agendom koja je prikazana na platformi.

Za sve dodatne informacije i eventualnu podršku prilikom registracije, kotektirajte Gordanu Višekrunu i Jelenu Rodić u Privrednoj komori Republike Srpske (051 222 986).

Print Friendly

Leave a Reply