Poziv na B2B-razgovore sa njemačkim firmama

Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini organizuje posjetu njemačke privredne delegacije s ciljem razmatranja mogućnosti saradnje u oblasti obnovljivih izvora energije na temu „Energija iz biorazgradivog otpada“.

Posjeta će biti realizovana u okviru programa podrške saradnje „Mittelstand Global – Exportinitiative Energie“, koji raspisuje Savezno ministarstvo privrede i energije SR Njemačke.

U sklopu ovog projekta, a s ciljem uspostavljanja novih poslovnih kontakata i unapređenja razmjene iskustava i informacija između njemačkih i bosanskohercegovačkih stručnjaka i firmi iz oblasti obnovljivih izvora energije, nudimo mogućnost individualnih B2B poslovnih razgovora s njemačkim firmama 25. i 26. oktobra 2017. godine.

U prilogu Vam dostavljamo kratke profile njemačkih firmi, kao i prijavni obrazac. Ukoliko ste zainteresovani za učešće na individualnim razgovorima sa navedenim firmama, molimo Vas da priloženi prijavni obrazac pošaljete najkasnije do ponedeljka, 9. oktobra 2017.godine  e-mailom na adrese gordanas@komorars.ba ili jelenat@komorars.ba. Broj učesnika je ograničen. Učešće je besplatno uz prethodnu prijavu. Kontakt osobe u Privrednoj komori Republike Srpske su Gordana Višekruna i Jelena Rodić.

Profili i posl.zelje njem. firmi

Prijava B2B

Leave a Reply