Poziv na edukaciju: Značaj sistema upravljanja energetskom efikasnosti u poslovanju preduzeća, 25-26.11.2021.

Privredna komora Republike Srspke, u okviru projekta „Podrška promociji Mreže industrijske energetske efikasnosti u Republici Srpskoj (MIEE RS)“, organizuje dvodnevnu edukaciju za zainteresovana mala i srednja privredna društva, koja će se održati 25. i 26. novembra, 2021. godine, sa početkom u 10:00 časova, u Privrednoj komori Republike Srpske u Banjaluci.

Projekat „Podrška promociji Mreže industrijske energetske efikasnosti u Republici Srpskoj“ je podržan u okviru projekta  „Evropski okvir za razvoj strategija i politika za mala i srednja preduzeća u Bosni i Hercegovini – SBA u BiH“ koji implementira Eda – Agencija za razvoj preduzeća, a finansira Švedska.

Edukaciju će voditi gospodin Branimir Kalanj – dipl. inž. elektrotehnike sa višegodišnjim iskustvom u optimizaciji industrijskih procesa i konsaltingu u oblasti energetskog menadžmenta i energetske efikasnosti u industriji.

Planirana edukacija će obuhvatiti teme – od energetskog planiranja, alata i tehnika za realizaciju poboljšanja, preko metoda optimalnog iskorištavanja toplotnih pumpi sa tehnologijom upravljanja izvorima, TP, distributivnom mrežom i potrošačima, pa do primjera upravljanja (DMS) distributivnom mrežom na nivou pojedinačnog objekta (stambena zgrada, poslovni centar, bolnica, fabrika).

Prijaviti se možete putem mejla jelenat@komorars.ba najkasnije do utorka, 23.11.2021. godine.

Poziv

Program

Print Friendly

Leave a Reply