Poziv na javnu raspravu o Nacrtu zakona o fiskalizaciji RS

By 12. новембра 2021. Novosti iz Komore, slide No Comments

Ministarstvo finansija Republike Srpske i Privredna komora Republike Srpske, pozivaju sve zainteresovane članice Privredne komore Republike Srpske da prisustvuju javnoj raspravi o Nacrtu zakona o fiskalizaciji RS. Javna rasprava će se održati dana 23.11.2021. godine u 12,00 časova u prostorijama Privredne komore Republike Srpske, sala „Jahorina“.

S obzirom na trenutne okolnosti izazvane pojavom virusa COVID-19, broj učesnika će biti ograničen na maksimalno 50 osoba u sali „Jahorina“  koja ima dupli kapacitet, upravo kako bismo omogućili da se ispoštuju sve epidemiološke mjere i da se osigura bezbjedan boravak svih učesnika koji bi prisustvovali.

Pozivamo sve zainteresovane za prisustvo na javnoj raspravi, da se prijave na e-mail adresu aleksandraik@komorars.ba najkasnije do 19.11.2021. godine do 16 časova.

ONLINE UČEŠĆE U JAVNOJ RASPRAVI:

Svi zainteresovani koji nisu u prilici da prisustvuju javnoj raspravi, imaće mogućnost da učestvuju u raspravi putem ZOOM aplikacije. Link za registraciju na javnu raspravu je:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZItcO6grjovHNYiFuRxqyG2h4HGzcZ3kADn

Nakon uspješne registracije automatski će Vam biti dostavljen link za praćenje javne rasprave.

Narodna skupština Republike Srpske razmatrala je Nacrt ovog zakona na 18. redvnoj sjednici i usvojila Zaključak da se Nacrt zakona o fiskalizaciji uputi na javnu raspravu, jer se navedenim Nacrtom zakona uređuju pitanja koja su od posebnog značaja za građane i o kojima je neophodno da se najšire konsultuju zainteresovani organi i organizacije, privredna društva, naučne i stručne institucije.

Nacrt zakona o fiskalizaciji 11 11 2021

Print Friendly

Leave a Reply