Poziv na obuku o bezbjednosti na radu u sektoru poljoprivrede u Trebinju

Specijalizovana obuka pod nazivom „Podizanje svijesti o opasnostima na radu i bezbjednosti u poljoprivredno-prehrambenoj industriji (uključujući COVID-19 mjere)“ održaće se u petak, 10.03.2023. godine, 11 časova, u Hotelu SL Industry u Trebinju.

Privredna komora Republike Srpske, u okviru projekta EU4BusinessRecovery koji implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) uz finansijsku podršku Evropske unije i Vlade Savezne Republike Njemačke, organizuje specijalizovanu obuku koja za cilj ima podizanje svijesti o značaju unapređenja zaštite i sigunosti na radu, podizanje nivoa znanja zaposlenih u poljoprivredno-prehrambenoj industriji, kao i motivisanost radne snage, upravljanje rizikom i unapređenje učinka poslovanja.

Obuka je namjenjena preduzetnicima, vlasnicima poljoprivrednih gazdinstava, menadžerima i zaposlenim u zadrugama, mikro, malim i srednjim preduzećima koja se bave primarnom poljoprivrednom proizvodnjom ili preradom poljoprivrednih proizvoda i sirovina.

Edukacija je besplatna za učesnike. Svi kandidati koji budu pohađali obuku, imaće priliku da provjere stečeno znanje i dobiju uvjerenje o uspješno odslušanoj obuci.

Prijaviti se možete na e-mail: nikolinad@komorars.ba ili na https://edukacije.komorars.ba/obuka_OSH

Kontakt osoba u Privrednoj komori RS je Nikolina Dorontić Alibabić, telefon: 051 493 138.

PROGRAM

Aktuelno