Poziv na online edukaciju „Digitalizacija i unapređenje proizvodnog procesa““

Privredna komora Republike Srpske organizuje online edukaciju na temu „Digitalizacija i unapređenje proizvodnog procesa“, koja će se održati u četvrtak, 11.03.2021. godine sa početkom u 10:00 časova putem Zoom linka.

Cilj edukacije: Online edukacija pod nazivom „Digitalizacija i unapređenje proizvodnog procesa“ pomaže učesnicima da unaprijede znanje o tome koji su to načini za uspostavljanje Digitalnog poslovnog modela radi ostvarivanja održivog poslovnog rasta. Osim toga, edukacija će omogućiti polaznicima da nauče na koji način digitalna ekonomija utiče na povećanje prihoda i rezultate poslovanja.

Predavač na edukaciji je Branislav Vujović. Gospodin Vujović održao je veliki broj seminara i radionica na temu digitalne transformacije, Već neko vrijeme se fokusira na temu digitalne revolucije i uticaja na industrijska preduzeća, a posebno na digitalni poslovni model i inovacije. Redovan je govornik na konferencijama i panelima. Objavio je veliki broj članaka o digitalnoj ekonomiji i autor je i moderator TV emisije o Digitalnoj ekonomiji. Predaje digitalne poslovne modele u IEDC poslovnoj školi na Bledu u Sloveniji i na PvC Akademiji u Jugoistočnoj Evropi.

Edukacija se organizuje u okviru projekta „Centar za digitalizaciju, podizanje konkurentnosti i inovacije u MSP – DigIT SME“, koji implementira Privredna komora RS, u partnerstvu sa privrednim društvima Saga NFG d.o.o. Banja Luka i Topinox d.o.o. Prnjavor, te Područnom privrednom komorom Banja Luka i Inovacionim centrom Banja Luka, koji sufinansira Evropska unija kroz EU4Business

Cilj projekta je podići konkurentnost i inovacione kapacitete izvozno-orijentisanih malih i srednjih preduzeća (MSP) metaloprerađivačke i mašinske industrije Republike Srpske.

Jedna od projektnih aktivnosti usmjerena je na unapređenje znanja i vještina malih i srednjih preduzeća na polju primjene digitalne transformacije.

Takođe, ključne aktivnosti projekta odnose se na jačanje kapaciteta Centra za digitalnu transformaciju Privredne komore Republike Srpske, u cilju pružanja podrške privrednim društvima na polju digitalne transformacije, na organizaciju edukacija za zasposlene u CDT PKRS, izradu platforme za e-learning, obuke konsultanata, te izradu i implementaciju digitalnih mapa, u najmanje deset privrednih društava iz metalne industrije Republike Srpske, kako bi se pružila podrška privrednim društvima iz metalnog sektora u procesu digitalizacije.

Edukacija je besplatna za sve učesnike, a link za pristup obuci će Vam biti dostavljen na mail nakon izvršene prijave. Prijaviti se možete na e-mail adresu sonjam@komorars.ba do 09.03.2021. godine do 14 časova.

U prilogu poziva dostavljamo Vam program edukacije, te se nadamo da ćete prepoznati značaj ponuđene teme i prijaviti se za učešće.

 

Print Friendly

Leave a Reply