Poziv na online edukaciju „Digitalna transformacija i razvoj novih proizvoda“

Privredna komora Republike Srpske organizuje online edukaciju na temu „Digitalna transformacija i razvoj novih proizvoda“, koja će se održati u srijedu, 10.03.2021. godine sa početkom u 10:00 časova putem Zoom linka.

Cilj edukacije: Online edukacija pod nazivom „Digitalna transformacija i razvoj novih proizvoda“ pomoći će polaznicima da unaprijede znanje o značaju primjene digitalne transformacije, osnovnim vrijednostima tj. odlikama digitalnog poslovnog modela kao i o samom procesu analize postojećeg i kreiranja novog poslovnog modela, koji će omogućiti rast privrednog društva u digitalnoj ekonomiji.

Predavač na edukaciji je Branislav Vujović. Gospodin Vujović održao je veliki broj seminara i radionica na temu digitalne transformacije, Već neko vrijeme se fokusira na temu digitalne revolucije i uticaja na industrijska preduzeća, a posebno na digitalni poslovni model i inovacije. Redovan je govornik na konferencijama i panelima. Objavio je veliki broj članaka o digitalnoj ekonomiji i autor je i moderator TV emisije o Digitalnoj ekonomiji. Predaje digitalne poslovne modele u IEDC poslovnoj školi na Bledu u Sloveniji i na PwC Akademiji u Jugoistočnoj Evropi.

Edukacija se organizuje u okviru projekta „Centar za digitalizaciju, podizanje konkurentnosti i inovacije u MSP – DigIT SME“, koji implementira Privredna komora RS, u partnerstvu sa privrednim društvima Saga NFG d.o.o. Banja Luka i Topinox d.o.o. Prnjavor, te Područnom privrednom komorom Banja Luka i Inovacionim centrom Banja Luka, koji sufinansira Evropska unija kroz EU4Business

Cilj projekta je podići konkurentnost i inovacione kapacitete izvozno-orijentisanih malih i srednjih preduzeća (MSP) metaloprerađivačke i mašinske industrije Republike Srpske.

Jedna od projektnih aktivnosti usmjerena je na unapređenje znanja i vještina malih i srednjih preduzeća na polju primjene digitalne transformacije.

Takođe, ključne aktivnosti projekta odnose se na jačanje kapaciteta Centra za digitalnu transformaciju Privredne komore Republike Srpske, u cilju pružanja podrške privrednim društvima na polju digitalne transformacije, na organizaciju edukacija za zasposlene u CDT PKRS, izradu platforme za e-learning, obuke konsultanata, te izradu i implementaciju digitalnih mapa, u najmanje deset privrednih društava iz metalne industrije Republike Srpske, kako bi se pružila podrška privrednim društvima iz metalnog sektora u procesu digitalizacije.

Edukacija je besplatna za sve učesnike, a link za pristup obuci će Vam biti dostavljen na mail nakon izvršene prijave. Prijaviti se možete na e-mail adresu sonjam@komorars.ba do 09.03.2021. godine do 14 časova.

U prilogu poziva dostavljamo Vam program edukacije, te se nadamo da ćete prepoznati značaj ponuđene teme i prijaviti se za učešće.

Poziv za seminar

Program

Print Friendly

Leave a Reply