Poziv na online edukaciju „Digitalni marketing i online prodaja“

Privredna komora Republike Srpske organizuje dvodnevnu online edukaciju na temu „Digitalni marketing i online prodaja“, koja će se održati u četvrtak i petak, 25. i 26.03.2021. godine sa početkom u 10:00 časova putem Zoom linka.

Cilj edukacije: steći znanje o tome koji su to tipovi internet marketinga za MSP (E-commerce, Dropshipping…); tehnika istraživanja tržišta korištenjem alata Internet marketinga sa akcentom na korištenje Google platforme; priprema web prodavnica za online prodaju; kako organizovati online prodaju i marketing na lokalnom i internacionalnom tržištu?; Spoljni saradnici – kako ih pronaći, na kojoj platformi i kako ih angažovati (Freelanceri)?; Kad je edukacija vlastitih kadrova efikasnija? (primjeri iz prakse); mogućnosti alata za digitalni marketing (Facebook, Google, Email marketing…).

Predavač na edukaciji je Ranko Petrušić, direktor Centra za informatički razvoj – InfoARS. Akademija InfoARS je osnovana 2010. godine i nudi kompletne programe podrške u IT.

Edukacija se organizuje u okviru projekta „Centar za digitalizaciju, podizanje konkurentnosti i inovacije u MSP – DigIT SME“, koji implementira Privredna komora RS, u partnerstvu sa privrednim društvima Saga NFG d.o.o. Banja Luka i Topinox d.o.o. Prnjavor, te Područnom privrednom komorom Banja Luka i Inovacionim centrom Banja Luka, koji sufinansira Evropska unija kroz EU4Business

Cilj projekta je podići konkurentnost i inovacione kapacitete izvozno-orijentisanih malih i srednjih preduzeća (MSP) metaloprerađivačke i mašinske industrije Republike Srpske.

Jedna od projektnih aktivnosti usmjerena je na unapređenje znanja i vještina malih i srednjih preduzeća na polju primjene digitalne transformacije.

Takođe, ključne aktivnosti projekta odnose se na jačanje kapaciteta Centra za digitalnu transformaciju Privredne komore Republike Srpske, u cilju pružanja podrške privrednim društvima na polju digitalne transformacije, na organizaciju edukacija za zasposlene u CDT PKRS, izradu platforme za e-learning, obuke konsultanata, te izradu i implementaciju digitalnih mapa, u najmanje deset privrednih društava iz metalne industrije Republike Srpske, kako bi se pružila podrška privrednim društvima iz metalnog sektora u procesu digitalizacije.

Edukacija je besplatna za sve učesnike, a link za pristup obuci će Vam biti dostavljen na mail nakon izvršene prijave. Prijaviti se možete na e-mail adresu sonjam@komorars.ba do 24.03.2021. godine do 14 časova.

U prilogu poziva dostavljamo Vam program edukacije, te se nadamo da ćete prepoznati značaj ponuđene teme i prijaviti se za učešće.

Program – Digitalni marketing

Print Friendly

Leave a Reply