Poziv na online edukaciju „Mjere zaštite na radu u uslovima pandemije COVID-19″

Privredna komora Republike Srpske organizuje online edukaciju na temu „Mjere zaštite na radu u uslovima pandemije COVID-19„, koja će se održati u utorak, 08.02.2022. godine sa početkom u 10:00 časova putem linka.

Cilj edukacije je unapređenje znanja u oblasti primjene mjera zaštite na radu u uslovima pandemije COVID-19 sa ciljem preventivnog djelovanja, zaustavljanja širenja pandemije i osiguranja bezbjednosti na radu.

Predavač na edukaciji je gospodin Goran Šobot, diplomirani inženjer mašinstva, stručnjak u oblasti zaštite na radu.  Gospodin Šobot je zaposlen u JNU “Institut za zaštitu i ekologiju Republike Srpske”.

Edukacija se organizuje u okviru projekta „Centar za digitalizaciju, podizanje konkurentnosti i inovacije u MSP – DigIT SME“, koji implementira Privredna komora RS, u partnerstvu sa privrednim društvima Saga NFG d.o.o. Banja Luka i Topinox d.o.o. Prnjavor, te Područnom privrednom komorom Banja Luka i Inovacionim centrom Banja Luka, koji sufinansira Evropska unija kroz EU4Business.

Cilj projekta je podići konkurentnost i inovacione kapacitete izvozno-orijentisanih malih i srednjih preduzeća (MSP) metaloprerađivačke i mašinske industrije Republike Srpske.

Jedna od projektnih aktivnosti usmjerena je na unapređenje znanja i vještina malih i srednjih preduzeća u oblasti digitalne transformacije i poslovanja u uslovima pandemije COVID-19. Rezultat projekta je elektronska platforma e-edukacije (https://edukacije.komorars.ba) koja je namijenjena realizaciji edukacija, razmjeni informacija, znanja i iskustva. Putem ove platforme biće realizovana i ova online edukacija.

Edukacija je besplatna za sve učesnike, a link za pristup obuci će Vam biti dostavljen na mail nakon izvršene prijave. Prijaviti se možete na https://edukacije.komorars.ba/event/test-dogadaj18012022/ do 07.02.2022. godine.

U prilogu poziva dostavljamo Vam program edukacije, te se nadamo da ćete prepoznati značaj ponuđene teme i prijaviti se za učešće.

Poziv za seminar – Zaštita na radu

Program – Zaštita na radu

Print Friendly

Leave a Reply