Poziv na online edukaciju „Zahjevi standarda IFS FOOD v7″

Privredna komora Republike Srpske u okviru Еvropske mreže preduzetništva, organizuje online edukaciju na temu „Zahjevi standarda IFS FOOD v7„, koja će se održati u petak, 26.11.2021. godine sa početkom u 09:00 časova putem Zoom linka.

IFS je međunarodni standard za procjenu usklađenosti proizvoda i procesa u odnosu na kvalitetu i sigurnost hrane i primjenjuje se na dobavljače u svim koracima prerade hrane nakon poljoprivrede. Zahtjevi su povezani sa zahtjevima sistema upravljanja kvalitetom i HACCP sistema, koje prate zahtjevi programa koji su skup preduslova poput dobre proizvođačke prakse (GMP), dobre laboratorijske prakse (GLP) i dobre higijenske prakse (GHP). IFS udovoljava kriterijima CIES-ove Globalne inicijative za sigurnost hrane. Jedan je od zahtjeva za plasman proizvoda velikih trgovinskih lanaca.

U okviru online edukacije, biće obrađene sljedeće teme:

  • Pregled postupka sertifikacije po standardu IFS food v7;
  • Pregled zahtjeva standarda IFS food v7 iz grupe 1, 2, 3;
  • Pregled zahtjeva standarda IFS food v7 iz grupe 4, 5, 6.

Predavač na edukaciji je g-din Nemanja Petrović, sertifikacione kuće TMS CEE d.o.o. Beograd, partneri TÜV SÜD Serbia d.o.o. G-din Petrović je vodeći auditor za HACCP, ISO 9001, ISO 22000 i FSSC 22000, IFS food, IFS logistic i BRC food.

Edukacija je besplatna za sve učesnike, a link za pristup obuci će Vam biti dostavljen na mail nakon izvršene prijave. Prijaviti se možete na email adresu sonjam@komorars.ba najkasnije do 25.11.2021. godine, do 14 časova.

U prilogu poziva dostavljamo Vam program edukacije, te se nadamo da ćete prepoznati značaj ponuđene teme i prijaviti se za učešće.

Program obuke IFS v7

Print Friendly

Leave a Reply