Poziv na online edukaciju „Zahtjevi standarda ISO 14001:2015 i interna provjera“

Privredna komora Republike Srpske u okviru Еvropske mreže preduzetništva, organizuje online edukaciju na temu „Zahtevi standarda ISO 14001:2015 i interna provjera„, koja će se održati u ponedjeljak, 06.12.2021. godine sa početkom u 10:00 časova putem Zoom linka.

ISO 14001:2015 definiše zahtjeve za upravljanje zaštitom životne sredine. Ispunjavanje ovih zahtjeva je potrebno dokumentovati kako bi postojao dokaz o poštovanju standarda i o efikasnom radu u skladu sa standardom.

Uvođenjem ovog standarda u privredna društva, uspostavlja se sistemski pristup za upravljanje životnom sredinom.

Standard omogućava organizacijama da upravljaju procesima, identifikuju aspekte koji utiču na životnu sredinu u okviru realizacije proizvoda i usluga, uspostavljaju ciljeve i planiraju programe za njihovu realizaciju, prate, mjere i analiziraju indikatore i preduzimaju mjere za stalno poboljšanje.

Edukacija ima za cilj blagovremeno informisanje i razumijevanje zahtjeva standarda za zaštitu životne sredine. Polaznici će biti upoznati sa zahtjevima standarda ISO 14001:2015 i primjerima iz prakse.

Predavač na edukaciji je g-din Aleksandar Kolarević. G-din Kolarević je predavač i vodeći ocjenjivač sistema zaštite životne sredine, sa dugogodišnjim iskustvom, sertifikacione kuće TMS CEE d.o.o. Beograd, partneri TÜV SÜD Serbia d.o.o. Beograd.

Edukacija je besplatna za sve učesnike, a link za pristup obuci će Vam biti dostavljen na mail nakon izvršene prijave. Prijaviti se možete na email adresu sonjam@komorars.ba najkasnije do 05.12.2021. godine, do 16 časova.

U prilogu poziva dostavljamo Vam program edukacije, te se nadamo da ćete prepoznati značaj ponuđene teme i prijaviti se za učešće.

Program_ISO 14001

Print Friendly

Leave a Reply