Poziv na online edukaciju „Značaj i primjena standarda ISO 22301”

Početna 9 DigIT SME 9 Poziv na online edukaciju „Značaj i primjena standarda ISO 22301”

28.01.2022.

Privredna komora Republike Srpske organizuje online edukaciju na temu „Značaj i primjena standarda ISO 22301:2019”, koja će se održati u srijedu 09.02.2022. godine sa početkom u 12:00 časova, putem linka.

Cilj edukacije je unapređenje znanja u oblasti upravljanja kriznim situacijama. Upravljanje kriznim situacijama i izrada planova kontinuiteta je veoma važna za obezbjeđenje kontinuiteta poslovanja privrednih društava, što se posebno pokazalo u uslovima COVID-19. Izrada plana kontinuiteta poslovanja organizacije se uvijek pokaže kao vrijedna investicija u kriznim situacijama.

Predavač na edukaciji je gospođa Nina Ugrinoska, konsultant, projekt menadžer, predavač u oblasti sistema menadžmenta kvalitetom, menadžmenta bezbjednosti informacionih sistema, kriznog menadžmenta, kontinuiteta poslovanja i oporavka, zaštite ličnih podataka, bankarskih procesa, upravljanja finansijama (GAP Analyse, Due Diligence Analyse, Business Process Management, Business Analyst,) ERP  sistema i drugo. Gospođa Ugrinoska je vodeći ocjenjivač za ISO 27001, ISO,20000-1, ISO 22301, ISO 9001 i ISO 14001.

Edukacija se organizuje u okviru projekta „Centar za digitalizaciju, podizanje konkurentnosti i inovacije u MSP – DigIT SME“, koji implementira Privredna komora RS, u partnerstvu sa privrednim društvima Saga NFG d.o.o. Banja Luka i Topinox d.o.o. Prnjavor, te Područnom privrednom komorom Banja Luka i Inovacionim centrom Banja Luka, koji sufinansira Evropska unija kroz EU4Business.

Cilj projekta je podići konkurentnost i inovacione kapacitete izvozno-orijentisanih malih i srednjih preduzeća (MSP) metaloprerađivačke i mašinske industrije Republike Srpske.

Jedna od projektnih aktivnosti usmjerena je na unapređenje znanja i vještina malih i srednjih preduzeća u oblasti digitalne transformacije i poslovanja u uslovima pandemije COVID-19. Rezultat projekta je elektronska platforma e-edukacije (https://edukacije.komorars.ba) koja je namijenjena realizaciji edukacija, razmjeni informacija, znanja i iskustva.  Putem ove platforme biće realizovana i ova online edukacija.  

Edukacija je besplatna za sve učesnike, a link za pristup obuci će Vam biti dostavljen na mail nakon izvršene prijave. Prijaviti se možete na https://edukacije.komorars.ba/event/znacaj-i-primjena-standarda-iso-223012019-sistem-upravljanja-kontinuitetom-poslovanja/ do 08.02.2022. godine.

U prilogu poziva dostavljamo Vam program edukacije, te se nadamo da ćete prepoznati značaj ponuđene teme i prijaviti se za učešće.

Program – Izrada planova kontinuiteta poslovanja

Poziv za seminar – Izrada planova kontinuiteta poslovanja