Centar za digitalnu transformaciju Privredne komore Republike Srpske organizuje online program obuke pod nazivom „Digitalna akademija“, čiji je cilj sticanje znanja o različitim vidovima i mogućnostima digitalizacije u poslovanju.

Šta je „Digitalna akademija“?

„Digitalna akademija“ je jedinstvena baza znanja, čiji je cilj podizanje svijesti o značaju digitalne transformacije privrede i prilagođavanja novim trendovima, kao i primjeni inovativnih rješenja u proizvodnim procesima. Ovaj program obuke kreiran je kroz projekat „DigitalBIZ“ koji provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija u BiH (UNDP u BiH).

Kome je namijenjena?

„Digitalna akademija“ je namijenjena edukaciji zaposlenih u malim i srednjim privrednim društvima koja su u procesu digitalne transformacije poslovanja ili namjeravaju da ga započnu. Kroz ovaj program obuke polaznici će savladati elemente digitalne transformacije koje su zajedničke svim sektorima privrede i upoznati se sa mogućnostima razvoja novih proizvoda i primjene inovacija putem digitalizacije.

Način održavanja

Obuka je organizovana online na E-learning platformi PKRS (https://edukacije.komorars.ba/), koja omogućava modularno pohađanje obuke neograničenom broju učesnika, uz prednost fleksibilnog načina praćenja sadržaja.

Po odslušanoj obuci, svi polaznici će proći procjenu stečenog znanja na polju digitalnu transformacije, rješavajući profesionalne izazove primjenom stečenog znanja kroz razne stvarne poslovne situacije. Svi kandidati koji budu pohađali obuku, imaće priliku da provjere stečeno znanje i dobiju uvjerenje o uspješno odslušanoj „Digitalnoj akademiji“.

Sadržaj online modula

Online modula je dostupan na E-learning platformi PKRS i zaštićen za pristup neregistovanim korisnika. Za prijavu na ovaj modul edukacije, potrebna je registracija na E-learning platformu, te samo prijavljeni učesnici imaju mogućnost pristupa video sadržaju.

Nakon pohađanja edukacije, polaznik će razviti analitički pristup i steći znanje o mogućnosti digitalizacije u poslovanju.

Predavači

Predavači na obuci posjeduju dugogodišnje iskustvo u realizaciji obuka, konsaltinga i rada sa preduzećima. Za potrebe kreiranja kvalitetne obuke, angažovani su različiti predavači po modulima i temama.

Kotizacija

Projekat DigitalBIZ finansira 90% troškova obuke po učesniku, te kotizacija po učesniku iznosi 99 KM + PDV.

Za prijavu dvije osobe iz istog preduzeća omogućen je popust od 20%.

Kako se prijaviti?

Prijave se vrše popunjavanjem online prijavnog obrasca https://edukacije.komorars.ba/

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon +387 51 493 138. Kontakt osoba je Nikolina Dorontić Alibabić.

Pozivamo Vas da se prijavite za ovu obuku i saznate brojne mogućnosti koje nudi digitalizacija i primjena inovacija u privredi.

Digitalna akademija-poziv online obuka

Digitalna akademija-program online obuke

Print Friendly

Leave a Reply