Poziv na promociju elektronske platforme i nove Viber zajednice „INFOBIZ PKRS“

Privredna komora RS vas poziva na promociju elektronske platforme i nove Viber zajednice „InfoBiz PKRS“ i ostalih rezultata projekta „Kreiranje podrške/help deska za održavanje i unapređenje poslovanja MSP u uslovima uzrokovanim COVID 19 – HELP DESK“, koji će se održati u utorak 21.03.2023. godine, sa početkom u 11:00 časova, u prostorijama Privredne komore Republike Srpske (Branka Ćopića 6, 78 000 Banja Luka).

Na osnovu iskazanih potreba privrede, Privredna komora je u proteklom periodu razvila novu elektronsku platformu i Viber zajednicu „InfoBiz PKRS“, sa ciljem unapređenja informisanosti privrede i komunikacije sa komorskim sistemom. Korištenjem ove platforme privrednici će biti u mogućnosti da se na brži i jednostavniji način informišu i učestvuju u aktivnostima Komore. Korisnici platforme će imati, na jednom mjestu, pregled propisa u proceduri i onih koji su stupili na snagu, a koji su značajni za privredu, zatim pregled javnih poziva objavljenih za sufinansiranje poslovnih aktivnosti, aktuelnih edukacija, B2B susreta i drugih komorskih aktivnosti.

U okviru promocije, dikutovaće se i o značaju digitalizacije privrede i usluga, a u svrhu unapređenja poslovanja kao i značaja primjene principa zelene ekonomije.

„InfoBiz PKRS“ digitalna platforma razvijena je kroz projekat „Kreiranje podrške/help deska za održavanje i unapređenje poslovanja MSP u uslovima uzrokovanim COVID 19 – HELP DESK“, a koji sufinansira Evropska unija kroz program EU4Business Recovery. Projekat ima za cilj unaprijediti znanje i kapacitete MSP kako bi održali kontinuitet poslovanja u kriznim uslovima poslovanja, kao što je COVID-19. Projektne aktivnosti se odnose na uspostavljanje jedinstvene digitalne platforme „InfoBiz PKRS“, edukaciju i informisanje sektora MSP, organizacija online bilateralnih susreta, putem B2B platforme, kao i promocija projektih aktivnosti.

Molimo vas da svoje prisustvo potvrdite najkasnije do ponedjeljka, 20.03.2023. godine, putem link-a https://edukacije.komorars.ba/event/promocija-elektronske-platforme-i-nove-viber-zajednice-infobiz-pkrs/ ili na e-mail adresu zeljkaj@komorars.ba, a kontakt osoba u PKRS je Željka Milić, 051/493-138.

InfoBiz društvene mreže-02

Aktuelno