Poziv na radionice: „Otkrivanje tajni održivog, društveno-odgovornog i iskustvenog turizma s Intrepid Travel“

USAID Turizam i Intrepid Travel, vodeći turoperator u oblasti održivog turizma pozivaju turističke agencije, ugostiteljski sektor i pružaoce usluga da se pridruže na jedinstvenim radionicama „Otkrivanje tajni održivog, društveno-odgovornog i iskustvenog turizma s Intrepid Travel“.

Tokom radionica u Banjaluci, Sarajevu i Mostaru Intrepid Travel stručnjaci će predstaviti tržišno dokazane taktike kako bi pomogli biznisima u turizmu (putničkim agentima, pružaocima smještaja i pružaocima iskustava) otkriti tajne kako povećati potražnju od putnika veće platežne moći koji su u potrazi za održivim, društveno odgovornim i iskustvenim putovanjem. Preciznije, oni će diskutovati sljedeće:

  • definisanje društveno odgovornog i iskustvenog turizma – segmentacija korisnika: razumijevanje motivacije, potreba i zahtjeva posjetilaca u oblasti iskustvenih i društveno odgovornih putovanja
  • dizajn iskustvenog, održivog i društveno odgovornog turizma: Najbolje prakse u dizajniranju, razvoju i pozicioniranju ponude
  • standardi kvalitete i sigurnosti u društveno odgovornom i iskustvenom turizmu

Više od 30 godina Intrepid Travel vodi putnike oko svijeta, pružajući im održive, društveno odgovorne i iskustvene programe. Intrepid Travel će podijeliti svoje globalno iskustvo s turističkim sektorom kako bi mogli poboljšati poziciju države u privlačenju putnika veće platežne moći i kako bi povećali dužinu boravka u državama kako bi otkrili što je moguće više.

Intrepid Travel radionice će se održati prema sljedećem rasporedu:

Banja Luka 31.01.2022 od 10:00 do 13:00 u Courtyard by Marriott Banja Luka

Sarajevo 02.02.2022 od 10:00 do 13:00 u Courtyard by Marriott Sarajevo

Mostar 03.02.2022 od 10:00 do 13:00 u Hotel Mostar

 

Više detalja o agendi, Intrepid Travel, predavačima i registraciji:

Sarajevo: https://www.eventbrite.com/e/250037096687

Mostar: https://www.eventbrite.com/e/250040266167

Banja Luka: https://www.eventbrite.com/e/244325613487

 

Broj učesnika je ograničen, s obzirom na situaciju uzrokovanu COVID-19 mjerama. Pozivamo Vas da se registrujete na vrijeme i osigurate svoje mjesto.

Print Friendly

Leave a Reply