Poziv na radionicu „Finansiranje malih i srednjih preduzeća“

Privredna komora Republike Sprske, u saradnji sa Projektom GIZ EU ProLocal i Ministarstvom industrije, energetike i rudarstva Republike Sprske, organizuje radionicu na temu „Finansiranje malih i srednjih preduzeća“ će se održati u četvrtak 14.06.2018. godine sa početom u 10:45 časova u velikoj sali Privredne komore Republike Srpske.

GIZ podržava institucije Republike Srpske u procesu izvještavanja ali i primjeni principa Evropskog akta za MSP (SBA- Small Business Act). SBA je evropski dokument, koji omogućava zemlјama potpisnicima da pomažu MSP i sistematično prate, ocjenjuju i upoređuju napredak u ostvarivanju osnovnih principa definisanih ovim dokumentom. S tim u vezi, ovaj projekat omogućio je edukaciju malih i srednjih preduzeća, zainteresovanih institucija i organizacija u čijoj nadležnosti je podrška MSP u oblasti finansija.

Molimo Vas da svoje učešće potvrdite na mail: j.ivosevic@mier.vladars.net i nikolinad@komorars.ba do 06.06.2018. godine. Kontakt osoba u Privrednoj komori RS je Nikolina Dorontić Alibabić, telefon: 051/222-990.

Poziv
Program

Print Friendly

Leave a Reply