Poziv na radionicu “Uloga digitalizacije u razvoju MSP: Troškovi i dobiti”

Početna 5 Edukacije 5 Poziv na radionicu “Uloga digitalizacije u razvoju MSP: Troškovi i dobiti”

Digitalni inovacioni hub IDEMO poziva kompanije iz drvopreađivačkog i metaloprerađivačkog sektora na radionicu „Uloga digitalizacije u razvoju MSP: Troškovi i dobiti“ koja će se održati 30. maja sa početkom u 13 časova u Privrednoj komori RS, Banja Luka, ul. Branka Ćopića 6.

Cilj radionice je upoznati učesnike sa procesom digitalne transformacije u MSP i dati odgovore na sljedeća pitanja:

  • Kako identifkovati digitalna rješenja koja je potrebno uvesti kako bi se kompanija razvijala?
  • Zašto je potrebno uvođenje digitalnih alata?
  • Koji su resursi potrebni za uvođenje digitalnih alata?
  • Koje su prednosti uvođenja digitalnih alata?
  • Šta ako kompanija ne uđe u proces digitalne transformacije?

Radionica je besplatna za sve učesnike. Zbog ograničenog broja mjesta, registracija je obavezna putem LINKA, a registracije su otvorene do 27. maja.

Radionica se organizuje u okviru projekta EU4DigitalSME, koji zajednički finansiraju Evropska unija i Savezno ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj Savezne Republike Njemačke (BMZ), usmjeren je na uspostavljanje i podršku razvoju digitalnih inovacionih hub-ova (DIH) u Bosni i Hercegovini. Projekat implementira Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit GmbH (GIZ).

IDEMO je jedan od podržanih digitalnih inovacionih hubova, a kojeg čine Inovacioni centar Banja Luka, Razvojna agencija Republike Srpske, Privredna komora Republike Srpske, Elektrotehnički fakultet Banja Luka, Agencija za razvoj preduzeća EDA.

Cilj digitalnog inovacionog huba IDEMO je da malim i srednjim preduzećima pruži stručnu podršku u procesu digitalne transformacije.

Aktuelno

BFC SEE

BFC SEE

BFC SEE – program sertifikacije opština sa povoljnim poslovnim okruženjem u jugoistočnoj Evropi Privredna komora Republike Srpske, u saradnji...