Poziv na radionicu „Upravljanje lancima nabavke (engl. Supply Chain Management)”

By 1. јуна 2018. Edukacije No Comments

USAID  Projekat razvoja radne snage i većeg pristupa tržištima (WHAM), u saradnji sa Privrednom komorom Republike Srpske, organizuje dvodnevnu specijalističku radionicu na temu: “Upravljanje lancima nabavke (engl. Supply Chain Management)” koja će se održati 13. i 14.06.2018. godine u prostorijama Privredne komore Republike Srpske, ulica  Đure Danićiča  I/II, 78 000 Banja Luka.  Prema programu, radionica će se održati 13.06.2018. u periodu od  12:00-17:00 časova i 14.06.2018. godine  u periodu od 09:00-17:00 časova.

Radionica je namjenjena rukovodstvu privrednih društava iz sektora metaloprerade, a posebno  privrednim društvima iz sektora automobilske industrije, koji  planiraju da uspostave saradnju sa privrednim društvima iz Republike Njemačke i postanu dobavljači svjetskih poznatih njemačkih proizvođača automobila.

Predavač na ovoj radionici će biti g-din. Martin Mirsky iz Sjedinjenih Američkih Država, renomirani stručnjak u oblasti upravljanja lancima nabavke, sa više od trideset godina radnog iskustva u zemljama Evrope, Azije i Sjeverne Amerike. Učesnici će imati priliku upoznati se sa metodologijom uspješnog upravljanja zalihama kao preferiranog dobavljača automobilske industrije u SR Njemačkoj.

Na osnovu iskazanog interesa privrednih društava, planirani su individualni sastanci sa preduzećima, tokom kojih će predavač pružiti specifične preporuke (gap analizu) uključujući i preporuke za unapređenje poslovanja. Oblasti analize će uključivati politike, procese, procedure, tehnologiju i organizaciju unutar preduzeća.

Učešće na radionici je besplatno, a učesnicima će tokom radionice biti obezbjeđen ručak i osvježenje u pauzama.

Molimo sve zainteresovane da se prijave za učešće na radionici na email: peroc@komorars.ba ili zknezevic@iesc.org.

Poziv

Print Friendly

Leave a Reply