Poziv na seminar „Elektronsko podnošenje PDV i akciznih prijava“

Privredna komora Republike Srpske, u saradnji sa Upravom za indirektno oporezivanje BiH organizuje seminar na temu „Elektronsko podnošenje PDV i akciznih prijava“, koji će biti održan 26.12.2018. godine (srijeda) sa početkom u 12:00 časova u velikoj sali Privredne komore Republike Srpske, Đure Daničića 1/II, Banja Luka.

Obaveza poreskih obveznika da PDV i akciznu prijavu dostavljaju Upravi za indirektno oporezivanje BiH elektronskim putem od poreskog perioda januar 2019. godine, donosi brojne predsnosti kako za privredna društva, tako i za Upravu za indirektno oporezivanje BiH u cilju bržeg i efikasnijeg komuniciranja i smanjenja troškova.

S obzirom da neće postojati mogućnost dostavljanja prijava u papirnom obliku, svi poreski obveznici su pozvani da izvrše registraciju za elektronsko podnošnje PDV i akciznih prijava podnošenjem zahtjeva za registraciju putem E-PORTALA Uprave za indirektno oporezivanje.

Učešće na seminaru je besplatno, a zbog ograničenog broja mjesta, dolazak je potrebno prijaviti najkasnije do ponedjeljka 24.12.2017. godine na e-mail jelenadj@komorars.ba

Poziv

Print Friendly

Leave a Reply