Poziv na seminar „INCOTERMS 2010“

Privredna komora Republike Srpske organizuje jednodnevni seminar „Incoterms 2010“, koji se održava u petak 23.11.2018. godine sa početkom u 09:00 časova u velikoj sali Privredne komore Republike Srpske.

Incoterms 2010 su pravila Međunarodne trgovinske komore (ICC, Pariz) za korišćenje termina u unutrašnjoj i međunarodnoj trgovini. Pozivanje na pravilo Incoterms 2010 u kupoprodajnom ugovoru jasno definiše odgovarajuće obaveze ugovornih strana i smanjuje rizik nastajanja pravnih komplikacija. Incoterms pravila postoje od 1936. godine i revidiraju se na deset godina u skladu sa novim tendencijama u međunarodnoj trgovini i predstavljaju dio priznatog kanona kojim se definišu obaveze kupaca i prodavaca.

Predavač na seminaru je ovlašteni i sertifikovani ekspert za međunarodnu špediciju i transport, akreditovan od strane Međunarodne trgovinske komore iz Pariza. Seminar je namjenjen organizacijama koje se na bilo koji način bave unutrašnjom i međunarodnom trgovinom i koji koriste Incoterms pravila kao osnovni priručnik kako bi uspješno obavili posao (uvoznici, izvoznici, prevoznici, osiguravajuće kuće, banke, itd.).

Seminar se organizuje u okviru Evropske mreže preduzetništva EEN, učešće na seminaru je besplatno. S obzirom da je broj učesnika ograničen, molimo Vas da prisustvo potvrdite do utorka 20.11.2018. godine.

Kontakt osoba u Privrednoj komori RS je Jelena Đurić, telefon 051/232-950, e-mail: jelenadj@komorars.ba .

Poziv
Program

Print Friendly

Leave a Reply