Poziv na sminar: „Elektronske knjige ulaznih i izlaznih faktura (KUF i KIF)“

Privredna komora Republike Srpske, u saradnji sa Upravom za indirektno oporezivanje BiH, organizuje seminar „Elektronske knjige ulaznih i izlaznih faktura (KUF i KIF)“.

Seminar će biti održan u ponedjeljak, 02.12.2019. godine, sa početkom u 10:00 časova, u velikoj sali Privredne komore Republike Srpske, Đure Daničića 1/II, Banja Luka.

Naime, u toku 2020. godine svi obveznici, koji su u sistemu PDV-a u BiH, imaće obavezu da prilagode svoje informacione sisteme za elektronsko dostavljanje evidencija o nabavkama (KUF) i evidencija o isporukama (KIF), na elektronski portal UIO BiH, a u cilju bržeg i efikasnijeg komuniciranja, te smanjenja troškova poslovanja.

Takođe, od početka 2020. godine imaćete mogućnost da iz svojih kancelarija, elektronskim putem, podnosite Zahtjeve za izdavanje uvjerenja o izmirenem obavezama po osnovu indirektnih poreza. Kroz primjere uživo u sistemu bićete u prilici da vidite svaki korak nove procedure, koja će vam u narednoj godini uštediti vrijeme i novac.

Kroz ovo predvanje saznajte sve informacije o tehničkim preduslovima koje morate ispuniti za neometano dostavljanje zahtjevanih evidencija na portal UIO e-Porezi.

Predavači na seminaru biće predstavnici Uprave za indirektno oporezivanje BiH, a učešće je besplatno. Zbog ograničenog broja mjesta, molim Vas da potvrdite svoj dolazak na seminar, najkasnije do petka 29.11.2019. godine, do 12:00 časova, na e-mejl zeljkaj@komorars.ba. Kontakt osoba u Komori je Željka Milić, 051/ 222 990.

Print Friendly

Leave a Reply