Poziv na webinar: „Poslovanje i društvene mreže“

Privredna komora Republike Srpske organizuje webinar na temu „Poslovanje i društvene mreže“, koja se održava putem Zoom platforme u četvrtak 08.10.2020. godine sa početkom u 12:00 časova.

Radionica je namijenjena za sve preduzetnice koje se žele dodatno obučiti o on line poslovanju i predstavljanju na društvenim mrežama, te dobiti savjete u koju mrežu uložiti svoje vrijeme i novac, te kako biti još bolji u on line prodaji i oglašavanju.

Predavač na radionici je Ivana Radić, koja posjeduje dugogodišnje iskustvo u  preduzetništvu i predsjednica je Udruženja „Međunarodna mreža poslovnih žena“ iz Hrvatske, te aktivno radi na osnaživanju i promovisanju preduzetništva žena. Pridružite nam se na još jednoj radionici vještina upravljanja digitalnim kanalima i poboljšajte svoje poslovne performanse. Link za prisutup vebinaru dobićete po prijavi učešća.

Učešće na radionici je besplatno.

Webinar biće realizovan u okviru projekta „Evropski okvir za razvoj strategija i politika za mala i srednja preduzeća u BiH – SBA BiH“, koji implementira Eda – Agencija za razvoj preduzeća, a finansira Švedska.

Na webinar se možete prijaviti putem sljedećeg linka za registraciju:
Print Friendly

Leave a Reply