POZIV: Poslovni forum privrednika BiH i Austrije

Privredna komora Republike Srpske u saradnji sa Spoljnotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine, u okviru Evropske mreže preduzetništva, i u saradnji sa Centrom za internacionalizaciju  i Drvnim klasterom Štajerske, organizuje Poslovni forum privrednika Bosne i Hercegovine i Austrije, i to 15. marta 2019. godine. Poslovni forum biće održan u prostorijama Hotela Europa (Vladislava Skarića 5, 71000 Sarajevo), sa početkom u 09:00 časova (registracija učesnika kreće od 08:30h). 

Programom događaja su planirana obraćanja predstavnika Spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine, Agencije za promociju stranih ulaganja u BiH (FIPA BiH), renomiranih stručnjaka iz nauke i prakse koji će prezentovati  inovativna rješenja za modernu gradnju drvetom u urbanim sredinama, te predstaviti trendove i ulogu drveta u oblasti uređenja enterijera i produkt dizajna nakon toga i poslovni sastanci bosanskohercegovačkih i austrijskih privrednika. Preliminarni program događaja kao i profili austrijskih kompanija se nalaze u prilogu.

Poslovni forum je namijenjen firmama iz oblasti drvne i srodnih industrija, arhitektima, građevinskim inženjerima, dizajnerima, investitorima i ostalim zainteresovanima.

Još jednom Vas podsjećamo da je rok za prijavu učešća najkasnije do srijede, 13.03.2019. godine. Popunjene prijave je potrebno dostaviti mejlom na adresu gordanas@komorars.ba.  Kontakt u Privrednoj komori Republike Srpske je Gordana Višekruna (051 222 986).

Prijavni obrazac za kompanije

Profili austrijske delegacije

28 02 2019 draft program (002)

Print Friendly

Leave a Reply