Poziv: Seminar za menadžere i agente u agencijama za nekretnina

Područna privredna komora Banja Luka, u saradnji sa Udruženjem „Posrednici u prometu nekretnina Republike Srpske“, organizuje Kurs za menadžere i agente u agencijama za nekretnine “Međunarodno udruživanje agencija za nekretnine i sistem najveće svjetske asocijacije agenata nekretnina – NAR®” i kurs za sticanje specijalističke oznake na temu “Kurs za oznaku ABR® – Akreditovani Zastupnik Kupaca” po sistemu Nacionalne Asocijacije Realtora®.

Seminar će biti održan 21-22-23. februara 2019. od 09:00 do 17:00 – u Područnoj privrednoj komori Banja Luka,

Ul. Đure Daničića 1/II, 78000 Banja luka – sala br. 24.

Kotizacija za učešće na trodnevnom seminaru je 80,00 KM, a uplatu možete izvršiti na žiro račun broj: 562099-00016769-45 – Područna privredna komora Banja Luka.

Napomena: Održavanje ovog Programa je omogućila i sufinansira Američka Fondacija IHC Global i Reaume fondacija. Zbog ove finansijske pomoći, cijena seminara je značajno niža jer polaznici neća plaćati troškove priručnika, autorskih prava i predavača. Predavač je dr Slaviša Pešić, član borda direktora NAR® i potpredsednik stručnog saveta Klastera nekretnina Srbije.

Zbog ograničenog broja mjesta dolazak je potrebno prijaviti najkasnije do ponedeljka 18.02.2019.g. na e-mail: info@blire.biz ili jagodad@bl.komorars.ba

  1. Kurs za menadžere i agente nekretnina “Međunarodno udruživanje agencija za nekretnine i sistem najveće svjetske asocijacije agenata nekretnina – NAR®”

Cilj seminara je da se vlasnici agencija i agenti upoznaju sa najvećom asocijacijom agenata nekretnina na svijetu i prednostima koje ova asocijacija pruža svojim članovima omogućavajući im da budu uspješniji i da zauzmu bolju poziciju na tržištu. Iskustva koja su profesionalci u ovoj asocijaciji sticali tokom više od 100 godina bavljenja poslovima u oblasti prometa nekretnina kontinuirano su koristila unapređenju njihovog poslovanja i poboljšanju statusa na tržištu i u društvu uopšte. Prednosti koje stiču agenti i agencije za nekretnine kroz udruživanje su mnogobrojne, a ovaj kurs je dizajniran tako da polaznicima pruži informacije i primjere koji su ostvareni kroz asocijaciju NAR®, a koji se ostvaruju i u mnogim drugim državama unapređujući na taj način poslovanje privrednih subjekata. Polaznici seminara će steći uvid u značaj edukacije i daljeg usavršavanja agenata i menadžera nekretnina za povećanje lične zarade i profita firme. Seminar je zamišljen da bude uvod u čitav sistem Realtora, tako da polaznici mogu odlučiti šta im je iz tog sistema interesantno što bi im doprinijelo da se mogu uključiti i sticati beneficije za sebe i svoje kompanije.

  1. “Kurs za oznaku ABR® – Akreditovani Zastupnik Kupaca”

Oznaka Akreditovani Zastupnik Kupaca – ABR® (Accredited Buyer’s Representative®) je namjenjena posrednicima u prometu nepokretnosti koji zastupaju kupce. ABR® oznaka predstavlja reper za izuzetnost u zastupanju kupaca. Ova oznaka pokazuje kolegama i klijentima posvećenost pružanju izuzetne usluge kupcima nekretnina.

Vlasnik ove zaštićene oznake je REBAC® (Vijeće Agenata nekretnina koji zastupaju kupce), organizacija u vlasništvu NAR®. Sticanjem oznake ABR®, stiču se i mnoge prednosti i beneficije koje olakšavaju rad sa kupcima nekretnina na međunarodnom tržištu i ulazi u međunarodnu mrežu nosilaca ove oznake.

 

 

Print Friendly

Leave a Reply