Poziv za učešće na 62. sajmu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu

Privredna komora RS, u saradnji sa Spoljnotrgovinskom komorom BiH, organizuje zajednički nastup domaćih privrednika na 62. Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu, u periodu od 21-25. maja 2018. godine.

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća je među najznačajnijim privrednim i tehnološkim događajima u Srbiji i jugoistočnoj Evropi, te ima izuzetan uticaj na budući razvoj industrije u zemlji i regionu. To je tradicionalno mjesto (od 1937.godine) susreta i poslovnih kontakata, koje omogućava brojnim izlagačima i posjetiocima ispunjenje poslovnih očekivanja. Više informacija o sajmu možete naći na internet stranici www.sajam.co.rs.

Na ovom sajmu biće organizovan zajednički štand u Hali Arena na 90 kvadratnih metara. Redovna sajamska cijena za kvadratni metar neobrađenog prostora iznosi 60 €, dok opremanje iznosi oko 30 evra po kvadratu, što znači da jedan kvadrat opremljenog prostora iznosi oko 90 evra (bez PDV-a).

Ukoliko ste zainteresovani za nastup na ovom sajmu popunjenu prijavu učešća dostavite putem faksa na broj 051 215 565 ili skeniranu na mejl adresu gordanas@komorars.ba Rok za dostavljanje prijava je 20.04.2018. godine.

Osim onih koji će direktno nastupati na sajmu, Privredna komora Republike Srpske će omogućiti i kataloško i elektronsko predstavljanje svih zainteresovanih kompanija. Shodno navedenom, kompanije koje žele biti predstavljene kataloški, svoje promotivne materijale trebaju dostaviti u Privrednu komoru Republike Srpske najkasnije do 30.04.2018.godine.

Poziv privrednim drustvima

Prijavni obrazac

Print Friendly

Leave a Reply