Privredna komora Republike Srpske, u saradnji sa generalnim zastupnikom Belzona proizvoda za tržište Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije, kompanijom „ISEA“ d.o.o. iz Zagreba, organizovala je danas, u prostorijama Komore u Banjoj Luci, prezentaciju Belzona materijala i upoznavanje predstavnika preduzeća iz Srpske sa upotrebom ovog materijala u industriji i energetici.
Belzona proizvodi, kao polimerni kompozitni materijali, prisutni su već više od 60 godina u industriji i služe za nadogradnju mašinskih i građevinskih komponenti tamo gdje su prisutna trošenja osnovnog materijala usljed korozije, abrazije, hemijskog djelovanja i kavitacije. Ovi materijali, kako je istaknuto na prezentaciji, koriste se u više od 150 zemalja svijeta i potražnja im raste, prije svega, zbog značajnih ušteda koje se ostvaruju produžavanjem vijeka trajanja pogonskih i građevinskih elemenata.
Kao lider u industrijskim zaštitnim premazima i kompozitnim materijalima za popravke, Belzona ima dokazano iskustvo u pružanju dugoročnog rješenja za različite probleme u održavanju u raznim područjima.

Print Friendly

Leave a Reply