Prijavite one koji se lažno predstavljaju kao predstavnici Komore i nude pomoć

S obzirom da su se na društvenim mrežama pojavile osobe koje se lažno predstavljaju, kao predstavnici Privredne komore Republike Srpske, nudeći i obećavajući različite vrste pomoći privrednicima, apelujemo na sve koji dobiju takve poruke i ponude, da o tome obavijeste pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Privredna komora Republike Srpske poziva privrednike i samostalne preduzetnike da ne nasjedaju na različita obećanja, da tim licima ne dostavljaju lične podatke, niti podatke o preduzeću, kako te informacije ne bi bile zloupotrebljene.

Komora najoštrije osuđuje ponašanje pojedinaca koji zloupotrebom novonastale situacije, prouzrokovane širenjem virusa korona, očito žele steći određenu korist i dodatno nanijeti štetu privredi.

Zvanične informacije o radu Privredne komore Republike Srpske i svim aktivnostima koje Komora vodi u vezi sa problemima koje prouzrokuje virus korona, možete dobiti na zvaničnoj Internet stranici PKRS www.komorars.ba, pozivom na zvanične brojeve telefona ili mejl adrese, koji su dostupni na ovoj stranici.

 

 

Print Friendly

Leave a Reply