SAP-innovmatch-2017Ako imate inovativnu ideju i način razmišljanja za koji smatrate da će promijeniti svijet, svakako je vrijeme da se prijavite na ovogodišnji InnovMatch, koji za cilj ima omogućiti svima koji žele izgraditi kvalitetna i pametna poslovna rješenja da to i učine, a najbolje ideje će se boriti za nagradni fond od 15.000 evra i put u Berlin.

Sasvim je jasno kako se današnji svijet u svakom smislu okreće oko tehnologije. Upravo zbog toga je stvaranje poslovnih rješenja koja iskorištavaju dobre strane tehnologije jedan od najvažnijih izazova modernog poslovanja, a dobre ideje će se svakako pronaći na ovogodišnjem InnovMatchu koji podržavaju SAP.io i Techstars.

Cilj InnovMatcha jeste stvaranje boljih i kvalitetnijih poslovnih rješenja spajanjem sjajnih ideja s dobrim platformama za njihovu realizaciju. InnovMatch je tako otvoren za svaku osobu iz srednje i istočne Europe koja ima kvalitetnu i inovativnu ideju koja se veže za unapređenje i razvoj pametnih poslovnih rješenja.

Za InnovMatch se tako mogu prijaviti start-upi, developeri, preduzetnici i studenti iz regije kojima se u umu “kuva” ideja za koju misle da može promijeniti poslovanje neke kompanije nabolje.

Više o InnovMatch  2017 možete naći na http://www.innovmatch.com/

Leave a Reply