Radionica: „Primjena pravilnika o pretpakovanim proizvodima i praktični primjeri metrološke kontrole nad pretpakovanim proizvodima“

Privredna komora Republike Srpske u saradnji sa Republičkim zavodom za standardizaciju i metrologiju, organizuje radionicu na temu “Primjena pravilnika o pretpakovanim proizvodima i praktični primjeri metrološke kontrole nad pretpakovanim proizvodima”
Radionica je namjenjena privrednim društvima, koja se bave pretpakovanjem proizvoda, uvozom pretpakovanih proizvoda i ostalim zainteresovanim stranama, a cilj iste je upoznavanje privrednih subjekata sa Pravilnikom o pretpakovanim proizvodima („Sl. glasnik Republike Srpske“ broj 61/14). Na radionici biće prezentovane najvažnije odredbe Pravilnika, kao i praktični primjeri metrološke kontrole pretpakovanih proizvoda koji posjeduju znak usaglašenosti „e“ i metrološka kontrola pretpakovanih proizvoda koji ne posjeduju znak usaglašenosti „e“.
Radionica je namijenjena privrednicima iz svih sektora, a prvenstveno iz oblasti poljoprivrede, industrije, tekstila i špedicije.
Ukoliko ste zainteresirani za učešće na ovoj radionici, molimo vas da popunjenu prijavu o učešću, koja se nalazi u prilogu, dostavite na email: edukacija@komorabih.ba ili putem fax-a: 033 566 205, najkasnije do 21.09.2015. godine.

POZIV – PEM KONVENCIJA

 

Print Friendly

Leave a Reply