Četvrta CNN Tech 2020 konferencija biće održana na Zlatiboru od 29. juna do 02. jula 2020. Organizatori su Mašinski fakultet Univerziteta u BeograduInovacioni centar Mašinskog fakulteta u Beogradu i Centar za poslovne treninge.
U okviru konferencije, 01. jula 2020. biće održan i Regional Innovation Forum 2020  i B2B sastanci i Radionica u organizaciji Evropske Mreže Preduzetništva.Pogledajte Teme konferencije.
Forumu će prisustvovati predstavnici Razvojne agencije Srbije i Fonda za inovacionu delatnost koji će prezentovati svoje programe u okviru Radionice. Direktorka za mala i srednja preduzeća Razvojne agencije Srbije Jelena Cvijanović govoriće na temu Izvori finansiranja za unapređenje poslovanja malih i srednjih preduzeća, uz primjere dobre i loše prakse. Koordinator kancelarije za transfer tehnologija Mlađan Stojanović u ime Fonda za inovacionu delatnost govoriće na temu Mehanizmi finansiranja inovacija. U okviru Radionice prisutnima će se obratiti i predstavnici Zavoda za zaštitu intelektualne svojine koji će predstaviti moguće načine zaštite ideja na najefikasniji način.Očekuje se učešće više od 40 kompanija iz regiona (Crna Gora, Severna Makedonija i Bosna i Hercegovina). Potvrđeni su i sljedeći učesnici koji su ujedno koorganizatori skupa u okviru Evropske Mreže Preduzetništva:

B2B sastanci

B2B sastanci predstavljaju brz i lak način za upoznavanje potencijalnih partnera. Informacije se razmjenjuju na prethodno zakazanim kratkim sastancima od 15 minuta. Ukoliko se pokaže interesovanje za saradnju diskusiju možete nastaviti u pauzama skupa.

Onlajn registracija

Registrujte se i postavite vaš profil i/ili ponudu za saradnju.

U profilu predstavite tehnologiju/proizvode/stručnost/usluge koje nudite, vid saradnje koju tražite i koje ideje za saradnju bi ste željeli da razmotrite sa potencijalnim partnerima.

(Svi profili su postavljeni onlajn i svako će imati pristup njima. Profil je moguće mijenjati u bilo kom trenutku.)

Promocija objavljenih profila

Svi objavljeni profili biće intezivno promovisani od strane organiazatora i koorganizatora skupa iz regiona. Statistička analiza 40 događaja je pokazala da su profili sa dosta informacija pregledani od 50 do 150 puta prije početka same konferencije, kao i nakon konferencije.

Izbor B2B sastanaka

  • email obavještenja

Za svaki zakazani sastanak dobićete obavještenje mejlom. Pogledajte profile koji najviše obećavaju. Inteligentnom pretragom pronađite partnere koji odgovaraju vašim zahtjevima. Za samo nekoliko minuta pronađite buduće potencijalne poslovne saradnike.

  • zakazivanje B2B sastanaka

Kada pronađete odgovarajuće poslovne saradnike, moći ćete sa njima da zakažete sastanak. Dodatne sastanke takođe možete zakazati, ali imajte na umu da se sastanci zakazuju po principu first come – first served. Možete zakazivati sastanke, ali takođe se od vas može zahtijevati sastanak od strane drugih učesnika.

Nekoliko dana prije konferencije dobićete Vaš raspored sastanaka.

 

Kontakt za dodatne informacije 

Dr Miloš Milošević, M. Sc. Mech. Eng Senior Scientific Researcher mmilosevic@mas.bg.ac.rs

 

Print Friendly

Leave a Reply