Sberbanka dobila međunarodno priznanje

Sberbanka je dobila međunarodnu vebsberbanka nagradu za 2015. godinu u kategoriji „bankarski standardi izuzetnosti“ u konkurenciji više od 50 nominovanih banaka.
Pri odabiru pobjednika kriterijumi su bili dizajn, sadržaj i kopirajting, kao i inovacija, tehnologija, te interaktivnost.
U februaru ove godine Sberbanka Rusija pokrenula je novu stranicu, a u martu je prešla na novu tehničku platformu.
Glavni cilj nove stranice je da odgovara svim zahtjevima klijenta, te da je dizajn prilagođen svim mobilnim uređajima, mobilnim telefonima i drugim prenosnim uređajima, saopšteno je iz Sberbanke.
Trenutno je u pripremi redizajn internet stranice Sberbanke Banjaluka koja će biti urađena u skladu sa najsavremenijim svjetskim standardima i koja će klijentima nuditi dodatno usavršenu on-lajn prodaju proizvoda i usluga banke.
„Veb nagrada“ je međunarodna nagrada u oblasti internet dizajna, a 1977. godine u Americi ju je pokrenuo savez za internet marketing.
Nagrade se dodjeljuju godišnje firmama koje su izradile internet prezentacije koje najviše odgovaraju poslovnim ciljevima firme.
Konkurenti Sberbanci ove godine bile su firme iz oblasti bankarstva, telekomunikacija, sporta i maloprodaje, među kojima su „Samsung“, „Mercedes – benc“, „Virdžin Atlantik“, „Hitači“, „Virpul“, „Adidas“ i druge dobro poznate međunarodne učesnice.

Izvor: SRNA

Print Friendly

Leave a Reply