Radionica: „Pristup finansijama – Prepreke i mogućnosti“

By 19. јануара 2016. Edukacije No Comments

Privredna komora Republike Srpske, u saradnji sa USAID/Sida Projektom unapređenja lokalnog razvoja (GOLD), organizuje radionicu na temuPristup finansijama – Prepreke i mogućnosti“.

Radionica će se održati u četvrtak, 28.01.2016. godine, sa početkom u 11:00 časova, u velikoj sali Privredne komore Republike Srpske, ul. Đure Daničića 1/II, Banja Luka.

Cilj ovog predavanja je da se privredna društva upoznaju sa dostupnim finansijskim izvorima namijenjenim privredni u RS/BiH, problemima sa kojima se preduzetnici susreću pri apliciranju na kreditna i druga finansijska sredstva.

U okviru radionice predstavnik USAID/Sida GOLD projekta predstaviće praktični primjer pripreme i pisanja poslovnog plana. Prezentovaće se iskustva banaka i najčešće greške koje preduzetnici prave kod pripreme poslovnog plana, te će se pokušati dati odgovor na pitanja „Kako doći do sredstava za finansiranje biznisa?” i „Šta su na tom putu najveće prepreke?”. Takođe, predstaviće se aktuelne kreditne linije poslovnih banaka za preduzeća i predstavnike lokalne zajednice koje će prezentovati predstavnici Raiffeisen Banke Banja Luka, Nove Banke ad Banja Luka, ProCredit Banke, UniCredit Banke i Ziraat Banke, te će se prezentovati DCA garantni fond.

Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete pomenutom predavanju, molimo Vas da prijavite prisustvo najkasnije do utorka, 26.01.2016. godine.

Kontakt osoba u Privrednoj komori RS je Nikolina Dorontić Alibabić, telefon 051 222 990, faks 051 215 565, elektronska adresa: nikolinad@komorars.ba .

Poziv
Program

 

Print Friendly

Leave a Reply