Stvaratelji za stoljeća: Kompaniji Mediteran Inox dvije nagrade

Meridian inoxKompanija Mediteran Inox iz Čelinca dobila je dvije nagrade „Stvaratelji za stoljeća“, odnosno za doprinos razvoju poduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi i priznanje za najboljeg komunikatora u projektu koje je uručeno Jeleni Jekić.

Nada Mihajlović, direktorica kompanije za poslovni portal Akta.ba kaže kako je svaka nagrada dobrodošla, te ujedno i motiv da idu daje i prave još bolje rezultate.

„Sretni smo jer su prepoznali naš rad i rad naših zaposlenika“, kazala je Nada, te dodala kako je nagrada veliko iznenađenje za kompaniju, kao i sve zaposlenike.

Jelena Jekić kaže kako joj ova nagrada puno znači, jer se našla na listi najboljih komunikatora u projektu u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi.

„Ovo je motivacija da dam svoj maksimu. Nastavit ću biti dobar komunikator“, dodala je.

Inače, tokom vikenda je na Međunarodnoj konferenciji za novinare, u sklopu 3. Regionalnog summita poduzetnika Srednje i Jugoistočne Europe „300 najboljih“, predstavljen je Projekt dodjele nagrada i priznanja „ Stvaratelji za stoljeća“ i laureata, te upriličena dodjela priznanja „Stvaratelji za stoljeća“ za doprinos promociji poduzetništva i za posebnu inicijativu u poduzetničkom stvaralaštvu u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi.

Izvor: Akta.ba

Print Friendly

Leave a Reply