Tekstilci iz Srpske na sajmu „Premiere Vision“ u Istambulu

IMG-3fe531843ff6f97fbc400e07c41392fe-VPredstavnici preduzeća iz Republike Srpske, koja se bave tekstilnom industrijom „Sana Linea“ iz Kostajnice, „NBM“ iz Kozarske Dubice, „Premier“ iz Doboja i „Leone“ iz Banjaluke, nalaze se u posjeti sajmu Premiere Vision u Istambulu.

Sajam Premiere Vision Istanbul, koji se održava od 7. do 9. marta, obuhvata vrlo široku ponudu, od vlakana, tkanina, dodatnog pribora i pozamanterije za tekstilnu industriju do gotovih odjevnih proizvoda. Pored bogate ponude različitih proizvoda i repromaterijala za industriju tekstila, ovaj sajam nudi mogućnost susreta sa proizvođacima poznatih brendova, trgovinskim lancima, dobavljačima, kao i dizajnerima.

Ova posjeta realizovana je uz podršku Ambasade Turske u Sarajevu i Ministarstva ekonomije Turske, u okviru njihovih Buyer mission programa, gdje je obezbjeđen smještaj za vrijeme održavanja sajma, a podršku odlasku domaćih kompanija pružila je Privredna komora Republike Srpske.

U okviru Buyer Mission Programa održaće se brifing za privrednike, bilateralni razgovori sa turskim privrednicima i posjeta proizvodnim postrojenjima.

Leave a Reply