Tradicionalno promovisani domaći proizvodi u Trebinju

trebinje nase je boljePrivredna komora Republike Srpske i Područna privredna komora Trebinje organizovale su danas promociju domaćih proizvoda u okviru projekta „Naše je bolje“ tokom koje se predstavilo 15 izlagača iz različitih krajeva Srpske.
Direktor Područne privredne komore Trebinje Veselin Savić rekao je da je cilj unapređenje domaćih brendova i promocija domaćih proizvoda, da bi se ukazalo na njihov kvalitet koji je, prema njegovom mišljenju, bolji od „zvučnijih stranih“ brendova.

Među današnjim izlagačima bila je Aleksandra Delić, koja je predstavila prirodnu ručno rađenu kozmetiku u okviru male porodične radionice.

„Predstavili smo preparate za kožu, a imamo i prateće proizvode, te sokove od bilja. Mi smo kao proizvođači svjesni koliko su ovi preparati zdravi, a sajmovi pomažu da se tržište edukuje o značaju tih proizvoda“, rekla je Delićeva.

Vanja Milošević Đogo se u ime firme „Farmavit“ iz LJubinja predstavila sa autentičnim proizvodima od bijelog luka, navodeći da je značajno što su ljudi počeli da prepoznaju kvalitet ovakvih prirodnih proizvoda.

Promocija domaćih proizvoda tradicionalno se organizuje u Trebinju u okviru preobraženjskih svečanosti.

Print Friendly

Leave a Reply