Trening “Strategija implementacije ERP i DMS sistema“

29.05.2023.

Privredna komora Republike Srpske u saradnji sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH organizuje trening na temu: “Strategija implementacije ERP i DMS sistema“ koji će se održati u Hotelu Park, Kneza Lazara 2, Doboj08. juna (četvrtak) 2023. godine sa početkom u 11:00 časova.

Organizaciju radionice omogućio je projekat “Inovacije i digitalizacija u malim i srednjim preduzećima u Bosni i Hercegovini“, kojeg implementira GIZ u ime Njemačke vlade (BMZ).

Primjena digitalnih tehnologija doprinosi efikasnijem upravljanju resursima, standardizaciji poslovnih procesa, smanjenju grešaka u radu, optimizaciji troškova kao i donošenju odgovarajućih poslovnih odluka na osnovu pouzdanih podataka. Cilj organizacije treninga je da se učesnici upoznaju sa elementima planiranja uspješne implementacije „Sistema za planiranje i upravljanje resursima preduzeća (ERP)“ i „Sistema za upravljanje dokumenima (DMS)“. Učesnici iz malih i srednjih preduzeća će imati priliku i da se, kroz praktičan i interaktivan rad, upoznaju sa dobrim praksama analize poslovnih procesa u svrhu odabira pravog ERP i DMS rješenja koje može odgovoriti poslovnim potrebama njihovih kompanija.

Ovim putem Vas pozivamo da učestvujete u radionici “Strategija implementacije ERP i DMS sistema“.

Predavači su saradnici njemačkog Luvent Consulting GmbH i ujedno stručnjaci za digitalnu transformaciju malih i srednjih preduzeća sa dugogodišnjim iskustvom:

  • Miodrag Kostić, Srbija
  • Esmin Berhamović, BiH
  • Aleksandar Mastilović, BiH.

Prisustvo ovoj radionici će biti moguće uživo u Hotelu Park (Doboj, ul. Kneza Lazara 2). Broj mjesta je ograničen, a prijave za ovaj događaj su moguće najkasnije do utorka, 06.06.2023.godine putem linka: https://edukacije.komorars.ba/event/trening-strategija-implementacije-erp-i-dms-sistema/

Program radioniceAgenda-ERP-DMS.pdf

 

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon +387 51 493 138. Kontakt osoba je Sonja Milinčić (sonjam@komorars.ba).