Učestvujte na B2B susretima za predstavnike tekstilne i modne industrije „Textile Connect 2021“

U okviru Evropske mreže preduzetništva EEN biće organizovan drugi Međunarodni B2B događaj za predstavnike tekstilne i modne industrije „Textile Connect 2021“, koji je planiran u terminu od 01. do  04. juna 2021.godine. Organizator ovog on-line događaja je Almi Företagspartner Jönköping AB iz Švedske, te Privredna komora Kaunas iz Litvanije. Jedan od koorganizatora događaja je i Privredna komora Republike Srpske.

Textile connect je platforma koja povezuje kompanije i dizajnere koji traže proizvodne partnere sa proizvođačima i dobavljačima u industriji tekstila i obuće. Učešće na ovom događaju daje mogućnost povezivanja preduzeća iz različitih zemalja učesnica na virtuelnim,  unapred zakazanim sastancima. Pored pronalaska partnera, ovaj događaj otvara mogućnosti za unapređenje i poboljšanje vlastite mreže poslovnih kontakata, razmjenu iskustava sa drugim kompanijama u oblasti tekstilne i obućarske industrije, te praćenje trendova i tenoloških inovacija u modnoj industriji, industriji obuće i tekstila.

Detaljnije informacije o događaju i mogućnost registracije možete pronaći na linku: https://textile-connect-2021.b2match.io/

Do sada je registrovano preko 340 kompanija iz različitih zemalja, a ukoliko ste zainteresovani za učešće potrebno je da se registrujete do 03.06.2021. na gore navedenom linku.

Print Friendly

Leave a Reply