Učestvujte na konferenciji “Uspostavljanje inovativnog eko sistema fokusiranog na unapređenje investicija i jačanje konkurentnosti MSP”

By 20. фебруара 2020. Novosti iz Komore, SHIPmEnTT No Comments

Privredna komora Republike Srpske organizuje konferenciju “Uspostavljanje inovativnog eko sistema fokusiranog na unapređenje investicija i jačanje konkurentnosti MSP”.

Konferencija će biti održana u četvrtak, 27.02.2020. godine u hotelu Courtyard Marriott u Banja Luci.

Na konferenciji ćete imati priliku da čujete predstavljanja donatora o dostupnim grant sredstvima, te dva panela na teme pitanja zaštite životne sredine i institucionalizacije, sa posebnim osvrtom na mogućnosti korištenja vodnog transporta. Takođe, nakon događaja će biti organizovan ručak za učesnike u restoranu “Lanaco”, gdje ćete biti u prilici da nastavite neformalno povezivanje sa ostalim učesnicima i predstavnicima donatora.

Za više informacija, u prilogu Vam dostavljamo preliminarni program događaja.

Ukoliko ste zainteresovani za pomenutu konferenciju, pozivamo Vas da uzmete učešće na ovom događaju i svojim prisustvom doprinesete jačanju interesovanja za teme zaštite životne sredine.

Svoje prisustvo možete prijaviti najkasnije do 25.02.2020. godine na mejlove jelenat@komorars.ba i gordanas@komorars.ba, kontakt telefon u Komori je 051 222 986.

Print Friendly

Leave a Reply