„Žene preduzetnice u srcu evropskog zelenog rasta i digitalne transformacije“, moto je drugog Wegate samit, koji će, u okvir Evropske mreže preduzetništva, biti održan 7. oktobra 2021. godine.

Privredna komora Republike Srpske je jedan od koorganizatora ovog događaja.

Samit WEgate 2021 slavi i podržava preduzetnice transformativnim idejama! Fokus je na tome kako preduzetnice mogu imati koristi od zelene i digitalne transformacije kroz interaktivan i zanimljiv događaj koji će podijeliti perspektive naše evropske zajednice.

Biće predstavljene uspješne preduzetnice i njihovi poslovni modeli za budućnost, a biće istaknute i evropske politike i strategije finansiranja koje imaju za cilj da Evropu učine održivijom, digitalnijom i inkluzivnijom.

Za drugo izdanje,WEgate Summit ide potpuno virtuelno: jedan dan inspirativnih priča, inovativnih ideja i iskustava i umrežavanje sa nevjerovatnim ženama preduzetnicama iz Evrope i šire!

Cilj je stvoriti pravu zajednicu koja će udružiti snage u rješavanju poslovnih neprilika i postaviti temelje uspješnom preduzetničkom putovanju žena širom Evrope.

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete na ovom virtuelnom događaju, potrebno je da izvršite registraciju na linku: https://wegate-summit-2021.b2match.io/home. Rok za registraciju učešća je 03.oktobar 2021.godine.

Print Friendly

Leave a Reply