Organi Udruženja građevinarstva i industrije građevinskog materijala Privredne komore Republike Srpske su:

  1. SKUPŠTINA UDRUŽENJA, koju čine  predstavnici 55 preduzeća zastupljenih po regionalnom principu i vrsti djelatnosti.
  2. IZVRŠNI ODBOR UDRUŽENJA, sastavljen od predstavnika 15 preduzeća zastupljenih takođe po regionalnom principu i vrsti djelatnosti.

Rad Udruženja građevinarstva i industrije građevinskog materijala se odvija putem grupacija:

  • Građevinarstvo i industrija građevinskog materijala
  • Urbanizam, projektovanje i kontrola kvaliteta

Aktuelnosti i najave

Recent Posts / View All Posts

Detasmani

Zbog njemačkih viza ugroženo 2.000 radnih mjesta

| Aktuelnosti, Građevinarstvo | No Comments

Mile Petrović, sekretar Udruženja građevinarstva i industrije građevinskog materijala pri Privrednoj komori RS, istakao je da se u prijedlogu koji su izradile entitetske komore u saradnji sa Spoljnotrgovinskom komorom BiH, i u pisanoj formi dostavile nadležnim Ministarstvima na nivou BiH (MVTEO, MIP), predviđa rješavanje ulaznih viza u roku od pet dana od dana predaje kompletirane dokumentacije. Ova inicijativa, podvlači, još nije dala željene rezultate.

energy-manager

Projekat EUREMnext – edukativni program za osposobljavanje energetskih menadžera

| Energetika i rudarstvo, Građevinarstvo | No Comments

Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini 2018. godine dobilo licencu za provođenje edukativnog programa za osposobljavanje energetskih menadžera u okviru projekta EUREMnext. Projekat EUREMnext European EnergyManager je standardizovan edukativni…

Građevinarstvo1

Rast visokogradnje

| Aktuelnosti, Građevinarstvo, slide | No Comments

Mile Petrović, sekretar Udruženja građevinarstva i industrije građevinskog materijala pri Privrednoj komori RS, kaže za „Nezavisne“ da uvažavajući ukupne trendove ne mogu ocijeniti zadovoljavajućim stanje u sektoru građevinarstva RS, te bez otvaranja velikih javnih investicija ne mogu se očekivati veliki pomaci.

DSCN0622

Dodijeljeni detašmani za izvođenje radova u SR Njemačkoj

| Građevinarstvo, Novosti iz Komore, slide | No Comments

Detašmane su dobila banjalučka preduzeća INO – Gradeks, Telding, TE CA SI Monting, Termomontaža, EMP Interelektrik, Delta MD, Aragosta Invest, Dimont, GP Vranica, GP Tepić, ABC Solutions, GIP Gradis, Luka i Euromont Progim, dobijske kompanije Simpro Gradnja, Gipser i Brković, Laktaške firme IGM Metal i SD Sistemi, Jokić Invest iz Zvornika, Monting Montaža i Spark iz Bijeljine, Gradip iz Prnjavora, DM – Montaža iz Broda, Tehnoinženjering iz Brčkog, Unijat-M iz Prijedora, Montaža Mikić iz Gradiške i Kota Konstruction iz Trebinja.

Mile Petrović

Sekretar

+387 51 232 952

+387 51 232 952

Strategije i regulativa

Strateški dokumenti MIER