Virtuelna panel diskusija o tekstilnoj industriji: „Dan poslije!“

Komore i poslovna udruženja iz Bosne i Hercegovine, Albanije, Sjeverne Makedonije i Srbije, koje podržava švicarski projekat SIPPO, organizuju virtuelnu panel diskusiju na temu tekstilne i modne industrije pod nazivom: „Dan poslije“, u četvrtak, 25.06.2020 sa početkom u 15:00 časova na online platformi MS Teams.

„Dan poslije“ u tekstilnoj industriji (sektor modne i radne odjeće) biće tema virtuelne panel diskusije na kojoj će kupci iz Njemačke i predstavnik udruženja DTB iz Njemačke ( https://textile-network.com ) podijeliti svoje viđenje i trenutnu situaciju na tržištu kao i moguće planove oporavka do kraja 2020. godine. Virtuelni panel je prilika da se kompanije i poslovne asocijacije iz industrije tekstila (modna i radna odjeća) iz Balkanskih zemalja i Njemačke sastanu, razgovaraju i identifikuju buduće mogućnosti za ubrzanje poslovanja u narednom periodu. Virtuelni panel moderiraće gospođa Brigitte Heuser, ekspert SIPPO-a iz Njemačke sa dugogodišnjim iskustvom u tekstilnoj i modnoj industriji.

Ako ste kompanija iz industrije tekstila (modna i radna odjeća) i želite da čujete nešto više o budućnosti ove industrije, pozivamo Vas da se prijavite/registrujete e-mailom dostavljajući vaše kontakt podatke (naziv firme; ime i prezime učesnika i pozicija u firmi; e-mail učesnika I kontakt telefon), na jednu od sljedećih adresa:

 Privredna komora RS – Aleksandra Mihajlović Bijelić (aleksandrab@komorars.ba),
 Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine – Muris Pozderac (muris.pozderac@komorabih.ba),
 Udruženje “UTOK” – Amir Međić (amir.medjic@gmail.com),
nakon čega će Vam biti poslan link za direktan pristup ovoj online platformi za učešće. (napominjemo da nije potrebno instalirati bilo kakvu dodatnu aplikaciju na vaš računar).

Krajnji rok za prijavu 24.06.2020. godine.

Prilog:
AgendaVirtual

Print Friendly

Leave a Reply