Festival vina i tradicionalnih proizvoda Istočne Hercegovine “Naše je bolje”

Početna 5 Aktuelnosti_RegijaTB 5 Festival vina i tradicionalnih proizvoda Istočne Hercegovine “Naše je bolje”

26.01.2024.

Udruženje Hercegovaca “Jovan Dučić” u Bijeljini i Područna privredna komora Bijeljina organizovali su prvi Festival vina i tradicionalnih proizvoda Istočne Hercegovine “Naše je bolje”. Festival vina i tradicionalnih proizvoda Istočne Hercegovine održan je u hotelu “Drina”.na kojem se predstavilo 18 izlagača.

Ideja vodilja organizovanja ovakve manifestacije je m povezivanje Hercegovine i Semberije, sa nadom da se u toku godine sličan projekat realizuje i u Trebinju, gdje bi bili predstavljeni proizvođači iz Semberije.

Festival vina i tradicionalnih proizvoda Istočne Hercegovine – „NAŠE JE BOLJE“ nastoji da promoviše kvalitetne domaće proizvode, da razvija svijest kod stanovništva o kvalitetu i važnosti kupovine domaćih proizvoda, da utiče na poboljšanje kvaliteta domaćih proizvoda i unapređenje poslovanja domaćih preduzeća i da podigne nivo njihove konkurentnosti u odnosu na strane proizvođače, te da svim zainteresovanim stranama obezbjediti prostor i priliku za razmjenu iskustava, za predstavljanje kreativnih i održivih rješenja, kao i za iznošenje prijedloga za uklanjanje ograničenja u poslovanju.