Poziv na online događaj „Digitalizacija u poljoprivredno-prehrambenom sektoru“ – EEN WB++ “Pitch & Match“

18.04.2023.

Pozivamo Vas da učestvujete na online događaju: EEN WB++ ”Pitch & Match” (++ označava Sloveniju i Hrvatsku) – misija online ICT kompanija za mala i srednja preduzeća aktivna u području digitalizacije na temu: “Digitalization in Agri-food”.

Imajući u vidu značaj proizvodnje hrane i potrebu povećanja produktivnosti agro-food sektora, ovaj poseban događaj će biti posvećen digitalizaciji poljoprivrede kao važnom faktoru za povećanje produktivnosti ovog sektora.

Događaj ima za cilj predstavljanje IKT kompanija (ukupno njih 12, sa prezentacijama u trajanju od 3-5 minuta) iz naše regije koje su zainteresovane da pred nama i zainteresovanom širom javnošću (privrednim subjektima, institucijama, kompanijama iz drugih sektora, istraživačkim grupama, itd.) predstave svoje projekte i proizvode. Organizacija ovog događaja je planirana 10. maja 2023. godine od 10.00 do 12.00h. Nakon predstavljanja IKT firmi predviđena je organizacija B2B susreta putem Zoom breakout rooms u cilju uspostavljanja saradnje. Na kraju bismo imali zajednička pitanja i diskusiju.

Ako ste zainteresovani, prijavite se ispred zainteresovane kompanije kako bi učestvovali u našem online događaju putem sledećeg linka LINK.

Ovaj poziv je za sve koji žele da dobiju nove informacije o aktuelnim rješenjima u digitalizaciji agri-food sektora, koji žele da dobiju određene odgovore od stručnjaka iz IKT oblasti i da budu uključeni u regionalnu mrežu kompanija.

Isto tako pozivamo IKT kompanije koje imaju konkretna rješenja da se prijave na donje e-mail adrese kako bi mogli ući u uži krug za izbor IKT kompanija koje će prezentovati svoja rješenja na ovom događaju. Sve IKT kompanije trebaju da se jave sekrataru granskog udruženja za ICT industriju u Privrednoj komori RS i savjetniku u EUNORS mreži, Slobodanu Dragičeviću na: 051/493 136 ili ict@komorars.ba ili na slobodand@komorars.ba.  Radujemo se vašem učešću.