Dvije kompanije iz Srpske na sajmu tekstila u Minhenu

Početna 9 Novosti iz Komore 9 Dvije kompanije iz Srpske na sajmu tekstila u Minhenu

30.08.2022.

Sana Linea Kostajnica i Gloria Line Banja Luka predstavljaju se u okviru zajedničkog štanda Bosne i Hercegovine na sajmu tekstila MUNCHEN FABRIC START, koji je otvoren danas u Minhenu.

Na jednom od vodećih evropskih sajmova iz ove oblasti, koji će biti otvoren do 1. septembra, predstavlja se oko 1.000 proizvođača iz 40 zemalja, sa preko 1.800 kolekcija, sa sveobuhvatnim asortimanom tekstila, dodataka, završne obrade i nabavke tekstila.

Upravo zbog toga, MUNICH FABRIC START predstavlja jedan od najznačajnijih međunarodnih poslovnih inspiracijskih platformi za modni dizajn, upravljanje proizvodima i kupovinu u jedinstvenom sajamskom formatu.

Učešće na ovom sajmu omogućava kompanijama da predstave svoje kolekcije, ali i da uspostave nove kontakte sa proizvođačima repromaterijala.

Na zajedničkom štandu, koji su organizovali Spoljnotrgovinska komora BiH i Privredna komora Republike Srpske uz podršku Sippo projekta, predstavljaju se i Bellisima Sarajevo, Kismet/Maestro Suits Doboj Istok i Prevent Travnik.