Konferencija i Sajam preduzetništva žena u Republici Srpskoj

25.10.2023.

Pozivamo Vas na VI Konferenciju i III sajam preduzetništva žena u Republici Srpskoj „Održivost kao imperativ“, koja će biti organizovana u petak, 27.10.2023. godine sa početkom u 10:30 časova Privrednoj komori Republike Srpske (Branka Ćopića 6, Banja Luka 78 000).

Osnovni cilj Konferencije je, pored promocije preduzetništva žena i razmjene iskustava preduzetnica iz zemlje i regiona, govoriti o održivosti poslovanja i svim izazovima koje nosi.

Programom događaja predviđen je panel sa zanimljivim gostima na temu održivih lanaca snabdijevanja, predstavljanje iskustava i primjera dobre prakse, zanimljivi prateći sadržaji, te sajamsko predstavljanje domaćih proizvođača.

U okviru Konferencije i programa Evropske mreže preduzetništva biće organizovani bilateralni razgovori registrovanih učesnika.

Učešće na konferenciji je besplatno, a registracija učešća je obavezna putem link-a: https://b2b.komorars.ba/event/vi-konferencija-i-iii-sajam-preduzetnistva-zena-u-republici-srpskoj/. Rok za registraciju je 25. oktobar 2023. godine.

Organizacija Konferencije realizuje se pod okriljem Evropske mreže preduzetništva (Enterprise Europe Network – EEN).

Kontakt osobe u Privrednoj komori Republike Srpske:

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Program: