Nastup privrednika na 65. Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu

23.03.2023.

Privredna komora Republike Srpske, i ove godine u saradnji sa Spoljnotrgovinskom komorom BiH, organizuje zajedničkih nastup domaćih privrednika na 65. Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća, koji će se održati u periodu od 16. do 19. maja 2023. godine u Beogradu, Srbija.
Privredna komora Republike Srpske već godinama uz podršku svojih partnera, privrednicima iz Republike Srpske i FBiH, obezbjeđuje nastup uz značajan popust i uz svu logističku podršku za vrijeme trajanja sajma.
Zajednički štand će se kao i prethodnih godina montirati u hali 1 (hala Arena), gdje redovna sajamska cijena za kvadratni metar neobrađenog prostora iznosi 65 €.
Opremanje prostora iznosi 75 evra po kvadratu, što znači da jedan kvadrat opremljenog prostora iznosi 140 evra.
Privredna komora RS Vam nudi nastup na ovom, najvećem sajmu tehnike i tehničkih dostignuća u regionu, po cijeni od 45 €/m2 za opremljen prostor.
Ukoliko ste zainteresovani za izlaganje na sajmu po veoma povoljnim uslovima, molimo Vas da nam dostavite popunjen Prijavni obrazac (u prilogu), najkasnije do petka, 21.04.2022. godine, da bismo na vrijeme ostavili prostor za predstavljanje Vašeg proizvodnog asortimana.
Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća je među najznačajnijim privrednim i tehnološkim događajima u Srbiji i jugoistočnoj Evropi, te ima izuzetan uticaj na budući razvoj industrije u zemlji i regionu. To je tradicionalno mjesto (od 1937.godine) susreta i poslovnih kontakata, koje omogućava brojnim izlagačima i posjetiocima ispunjenje poslovnih očekivanja.
Prijave možete dostaviti na mejl gordanas@komorars.ba, kontakt osobe u Komori su Jelena Rodić i Gordana Višekruna (051 493 123).
S obzirom da je interes za ovaj sajam veliki, molimo Vas da prijavu dostavite u okviru naznačenog roka.

 

Prijavni obrazac možete preuzeti ovdje  —  prijavni obrazac