Od danas na snazi Pravilnik o podsticajima za 2023. godinu

14.02.2023.

U Republici Srpskoj danas stupa na snagu Pravilnik o uslovima i načinu ostvarivanja podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela za ovu godinu, a potom počinje raspodjela sredstava, najavio je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Savo Minić, koji je juče u prostorijama resornog ministarstva održao sastanak sa predstavnicima republičkih Udruženja poljoprivrednika, Zadružnog saveza Republike Srpske i Privredne komore Republike Srpske.

Minić je poslije nakon sastanka sa predstavnicima republičkih udruženja poljoprivrednika, na kome je razmatran i Nacrt pravilnika o kapitalnim investicijama za ovu godinu, rekao da će kroz sveobuhvatan sistem kontrole u kapitalnim investicijama imati dovoljno sredstava da obezbijede kontinuitet i podršku poljoprivrednoj proizvodnji u Srpskoj.

Pravilnik o uslovima i načinu ostvarivanja podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela za 2023. godinu, možete preuzeti ovdje.

Šepa1

БАЊАЛУКА, 13. ДЕЦЕМБРА /СРНА/ - Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске Саво Минић на састанку са представницима републичких удружења пољопривредника, на коме је разматран Нацрт правилника о капиталним инвестицијама за ову годину.

БАЊАЛУКА, 13. ДЕЦЕМБРА /СРНА/ – Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске Саво Минић на састанку са представницима републичких удружења пољопривредника, на коме је разматран Нацрт правилника о капиталним инвестицијама за ову годину.